Out of Office #29

De energietransitie is één van de grote uitdagingen voor de komende decennia. Om de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs te halen, moeten Nederlandse steden volop aan de bak. Nederlandse gemeenten maken in de komende jaren wijk voor wijk de overstap naar hernieuwbare energie. Maar: hoe zorgen we ervoor dat iedereen mee kan doen aan deze energietransitie en dat het toch snel genoeg gaat?

Aanmelden voor Out of Office #29 ‘Eerlijke en inclusieve energietransitie: snel en toch samen?’ op donderdag 31 oktober 17.15-19.15 uur.
  • Vul hier je voor- en achternaam in.
  • Vul hier in waar je werkt.
  • Vul hier je e-mailadres in, we zullen het nooit met derden delen!
    We gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden over deze Out of Office-bijeenkomst. Na afloop van het event zullen we je gegevens weer verwijderen.
    Lees hier over ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/aanmelden-out-of-office-29/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/aanmelden-out-of-office-29/