Alle rechten voorbehouden

Alle rechten voorbehouden betekent dat je toestemming moet vragen aan de rechthebbende voordat je het werk mag gebruiken.

Kennisland geeft op zijn website per afbeelding aan op welke manier deze te gebruiken is. We proberen alle beelden zo breed mogelijk beschikbaar te stellen door Creative Commons-licenties++Creative CommonsKijk ook eens op creativecommons.nl/uitleg/ te gebruiken. Wanneer dit niet mogelijk is hebben wij toestemming verkregen van de rechthebbende om een afbeelding op onze website te plaatsen.

Wij besteden veel zorg aan het verkrijgen van toestemming voordat we auteursrechtelijk beschermde werken gebruiken. Als je denkt dat wij ten onrechte je werk gebruiken, neem dan contact met ons op via info@kl.nl.

Afbeeldingen waarvan alle rechten zijn voorbehouden mag je voor uitsluitend eigen gebruik downloaden++Downloaden?Kijk ook eens op dit lemma over de ‘Thuiskopie‘. en je mag ernaar linken. In de meeste gevallen mag je zulke afbeeldingen niet op je eigen website gebruiken, op social media plaatsen of in een publicatie gebruiken, tenzij je daar expliciete toestemming voor hebt gekregen van de rechthebbende.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/alle-rechten-voorbehouden/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/alle-rechten-voorbehouden/