Amsterdammers, Maak je Stad! Meetup voor Stadmakers

In Amsterdammers, Maak je Stad! krijgen Amsterdamse stadmakers de kans om hun initiatieven een boost te geven en door te laten groeien. Tijdens deze meetup ontmoeten ze elkaar om kennis uit te wisselen.


Tijd

17:00 - 19:00

Locatie
Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

header_img
Amsterdammers, Maak je Stad!

Amsterdammers, Maak je Stad!

Maker: Amsterdammers, Maak je Stad!

Rechten:

Original

Download
Amsterdammers, Maak je Stad!
07 april 2017

Als onderdeel van de campagne van Amsterdammers, Maak je Stad!++PartnersAmsterdammers, Maak je Stad! is een programma dat geïnitieerd is door de Gemeente Amsterdam, Kennisland, Pakhuis de Zwijger, en Waag Society, met ondersteuning van Amsterdam Economic BoardAmsterdam Smart CityAmsterdam Institute for Advanced Metropolitan Solutions en de Europese Commissie. is er op vrijdag 7 april 2017 een meetup in Pakhuis de Zwijger. Tijdens deze bijeenkomst++InschrijvenWil je deze bijeenkomst graag bijwonen? Schrijf je dan hier in (gratis). gaan we dieper in op de initiatieven van stadmakers in Amsterdam, kunnen initiatiefnemers elkaar ontmoeten en vragen stellen over de inschrijfprocedure.

Ook is de adviescommissie aanwezig, bestaande uit:

In Amsterdammers, Maak je Stad! krijgen Amsterdamse stadmakers de kans om hun initiatieven een boost te geven en door te laten groeien. Binnen het programma kunnen deelnemers een geldprijs en een bijbehorend ontwikkeltraject winnen, waarin ze met hulp van experts werken aan het versterken van hun initiatief. Stadmakers die werken aan een ‘Gezonde stad’ of een ‘Talentvolle stad’ kunnen zich inschrijven voor dit programma.

De inschrijving voor Amsterdammers, Maak je Stad zelf is open tot en met 14 april 2017. Voor meer informatie over het programma, voorwaarden voor deelname en het inschrijvingsformulier kun je terecht op de website maakjestad.amsterdam.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/events/amsterdammers-maak-je-stad-meetup-voor-stadmakers/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/events/amsterdammers-maak-je-stad-meetup-voor-stadmakers/