Challenge Stad van de Toekomst – Themamiddag Communicatie

Hoe draag je als stadvernieuwer jouw idee het beste uit? Hoe bereik je er anderen mee? Welke communicatiestrategie gebruik jij? Kom naar de themamiddag over communicatie.


Tijd

12:00-18:00

Locatie
Maasboulevard 100, Rotterdam (BlueCity010)

10 maart 2016

De grootste uitdagingen van nu manifesteren zich in onze steden. Die steden zijn bij uitstek de broedplaats van nieuwe ideeën, inzichten en werkwijzen. In Challenge Stad van de Toekomst worden stedelijke toekomstmakers uitgenodigd veelbelovende projecten in te dienen. Op 10 maart is er een themamiddag over communicatie voor alle stadvernieuwers.

De afgelopen maanden hielden we ons bezig met de organisatorische en financiële basis van nieuwe plannen voor de stad. Nu gaan we een stap verder: hoe draag je jouw idee het beste uit? Hoe bereik je er anderen mee? Welke communicatiestrategie gebruik jij? Op deze bijeenkomst ga je in workshops aan de slag met onder andere:

  • Pitchtraining
  • Digitale strategie (social media, website)
  • Marketing en PR
  • Laat je project in een beeld vangen

Om je goed te kunnen helpen, vragen we je uiterlijk 4 maart aan te melden. Wie het eerst komt, wordt het eerst geplaatst (voor sommige workshops geldt een gelimiteerd aantal plaatsen).

Kijk hier voor meer informatie over de middag en aanmelding!

 

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/events/challenge-stad-van-de-toekomst-themamiddag-communicatie/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/events/challenge-stad-van-de-toekomst-themamiddag-communicatie/