De Nacht van de Radicale Vernieuwing

Tijdens deze avond zal Neelie Kroes de jury- en publiekswinnaar bekendmaken, en zullen Radicale Vernieuwers zich door heel Spring House op verrassende wijze presenteren.


Tijd

19:30 tot 22:30

Locatie
Spring House, De Ruijterkade 128, Amsterdam

9 februari 2016

Op de avond van 9 februari opent Spring House, kantoor van Kennisland en clubhuis voor maatschappelijke vernieuwers, haar deuren voor het publiek. Tijdens deze Nacht van de Radicale Vernieuwing zullen de jury- en publiekswinnaar bekendgemaakt worden. Radicale Vernieuwers zullen zich op onverwachte manieren presenteren, en bezoekers worden nadrukkelijk uitgenodigd om mee te doen en mee te denken.

Op 14 oktober 2015 begon voor de derde keer de zoektocht naar de Radicale Vernieuwers van Nederland. Meer dan 220 inzendingen kwamen binnen. Inmiddels zijn er nog tien finalisten over waar je nu op kunt stemmen voor de publieksprijs via de website.

Bestel hier je kaartjes voor De Nacht van de Radicale Vernieuwing.

Nacht van de Radicale Vernieuwing invitation
Nacht van de Radicale Vernieuwing uitnodiging

Maker: Vandejong

Rechten:

Download

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/events/de-nacht-van-de-radicale-vernieuwing/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/events/de-nacht-van-de-radicale-vernieuwing/