De Nacht van de Stad van de Toekomst

Op 31 maart 2016 vindt in Pakhuis de Zwijger de ‘Nacht van de Stad van de Toekomst’ plaats, waarop we met elkaar gaan werken aan de stad van de toekomst!


Tijd

18:30

Locatie
Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

31 maart 2016

Hoe ziet de Stad van de Toekomst eruit? Stadsmakers, bestuurders, ondernemers en geïnteresseerden leggen deze avond samen het fundament. Onze steden bruisen van de nieuwe ideeën en initiatieven: voor het eerst brengen we alle betrokkenen samen. Niet om te praten, maar om in kaart te brengen wat Nederland op het gebied van stedelijke vernieuwing te bieden heeft. Welke sociale, technologische, bestuurlijke en ecologische speerpunten hebben wij in huis?

Op 31 maart 2016 vindt in Pakhuis de Zwijger de ‘Nacht van de Stad van de Toekomst’ plaats, waarop we met elkaar gaan werken aan de stad van de toekomst!

Behalve de finalisten van de Challenge Stad van de Toekomst++Challenge Stad van de ToekomstLees hier meer over de Challenge. zullen aanwezig zijn: Willemijn Verloop (Social Enterprise NL), Matthijs Bierman (Triodos Bank), Daan Roosegaarde, Daan Weddepohl (Peerby) en vele anderen.

Aanmelden kan hier, op de website van Pakhuis de Zwijger.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/events/de-nacht-van-de-stad-van-de-toekomst/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/events/de-nacht-van-de-stad-van-de-toekomst/