Feestelijke kick-off Amsterdammers, Maak je Stad!

Tijdens de middag wisselen de initiatieven met elkaar uit waar ze goed in zijn en wat ze graag willen leren in het ondersteuningstraject.


Tijd

15:30-18:30

Locatie
YUMLER, Amsterdam

header_img
Amsterdammers, maak je stad!

Maker: Amsterdammers, maak je stad!

Rechten: Alle rechten voorbehouden

21 juni 2017

Op 21 juni trapt Amsterdammers Maak je Stad!++ProgrammaAmsterdammers, Maak je Stad! is een ontwikkeltraject voor bottom-up-initiatieven in de stad. Het programma biedt plaats voor initiatieven binnen twee thema’s: ‘Gezonde Stad’ en ‘Talentvolle Stad’. Daarbij staat het streven naar inclusiviteit en kansengelijkheid centraal. Lees meer af met een feestelijke kick-off. In YUMLER in Amsterdam-West leren de deelnemers elkaar kennen en wordt er vooruitgeblikt op het ondersteuningstraject van de komende maanden.

Maar liefst 475 initiatieven meldden zich aan voor het ontwikkeltraject en de financiële ondersteuning. Gezien het grote aantal aanmeldingen, moesten er moeilijke keuzes gemaakt worden. Uiteindelijk zijn 37 innovatieve praktijken geselecteerd voor deelname, bekijk ze op maakjestad.amsterdam.

Vanaf september zullen de deelnemende initiatieven maandelijks bijeenkomen om workshops en trainingen te volgen ter versterking en versnelling van hun initiatief. Peer-to-peer learning vormt een belangrijk onderdeel van het programma. De kick-off legt hiervoor de basis. Tijdens de middag wisselen de initiatieven met elkaar uit waar ze goed in zijn en wat ze graag willen leren in het ondersteuningstraject.

Kennisland initieerde Amsterdammers, Maak je Stad! samen met de Gemeente Amsterdam, Pakhuis de Zwijger en Waag Society, met ondersteuning van Amsterdam Economic Board, Amsterdam Smart City en Amsterdam Institute for Advanced Metropolitan Solutions, en de Europese Commissie.

Toegang is alleen voor de deelnemers van Amsterdammers, Maak je Stad!

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/events/feestelijke-kick-off-amsterdammers-maak-je-stad/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/events/feestelijke-kick-off-amsterdammers-maak-je-stad/