Informatie- bijeenkomst Challenge Stad van de Toekomst

In Challenge Stad van de Toekomst worden stedelijke toekomstmakers uitgenodigd veelbelovende projecten in te dienen. Twintig finalisten nemen deel aan de ‘Urban Accelerator’ en brengen hun project in versnelling.


Tijd

16.00 tot 18.00

Locatie
Pakhuis De Zwijger

26 mei 2015

Denk je er aan om een project in te sturen bij de Challenge Stad van de Toekomst? Kom dan op 26 mei naar Pakhuis de Zwijger om meer te horen tijdens de informatiebijeenkomst over de Challenge++ProjectpaginaLees hier meer over de Challenge!.

Op deze bijeenkomst van 16.00 tot 18.00 uur lichten we de mogelijkheden en het proces van deze competitie toe. We hebben het over de randvoorwaarden, de regels en er is ruimte voor vragen.

Inschrijven kan hier en we horen graag alvast wat je vraag is!

Zie voor meer informatie: www.challengestad.nl

Challenge Stad van de Toekomst
Challenge Stad van de Toekomst

Maker: Challenge Stad van de Toekomst

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/events/informatiebijeenkomst-challenge-stad-van-de-toekomst/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/events/informatiebijeenkomst-challenge-stad-van-de-toekomst/