Inspiratie- bijeenkomst ‘Echt waardevol contact’

Hoe zorgen we ervoor dat de relatie tussen mensen die zorg nodig hebben, hun naasten en de mensen die zorg verlenen wordt versterkt? Hoe kunnen we nog beter aansluiten op wat er voor ouderen toe doet? En hoe zorg je ervoor dat werkelijk waardevol contact de basis wordt van het dagelijks leven en werk in de ouderenzorg? Doe op 22 juni mee met deze online inspiratiebijeenkomst!


Tijd

10:00-13:00


header_img
Inspiratiebijeenkomst ‘Echt waardevol contact’

Maker: Kennisland

Rechten:

Download
Klik op het plaatje voor meer informatie
22 juni 2021

Een van de belangrijkste aspecten van goede zorg is de relatie tussen mensen die zorg nodig hebben, hun naasten en de mensen die zorg verlenen. In deze inspiratiebijeenkomst gaan we in gesprek over hoe je dit contact werkelijk waardevol kunt maken en presenteren we negen concrete en vernieuwende methoden en projecten die hieraan bijdragen. Het gaat om initiatieven die tot wasdom zijn gekomen bij zorgorganisaties die meedoen aan de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg++Radicale vernieuwing verpleeghuiszorgEen netwerk dat werkt aan verpleeghuiszorg waarin mensen het belangrijkst zijn. En niet de regels of protocollen. of binnen de beweging Leven Lang Leven++Leven Lang LevenEen positieve beweging rondom fijn oud worden. Lees meer.

In deze bijeenkomst onderzoeken we samen hoe barrières voor samenwerking en implementatie van vernieuwende initiatieven weggenomen kunnen worden en echt waardevol contact onderdeel kan worden van de manier van werken.

Bekijk de uitnodiging voor meer informatie

Aanmelden

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/events/inspiratiebijeenkomst-echt-waardevol-contact/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/events/inspiratiebijeenkomst-echt-waardevol-contact/