Leven Lang Leven: De pitches

Heb je een hart voor vernieuwing in de zorg? Kom dan op vrijdag 15 januari naar het (online) event waar twaalf pioniers hun innovaties voor de ouderenzorg presenteren. Laat je inspireren door hun prachtige initiatieven die het afgelopen jaar tot wasdom zijn gekomen. Luister naar de keynote van Conny Helder over wat er nodig én mogelijk is in de ouderenzorg en naar Erik Gerritsen (VWS) over de kracht van innovatie. Wie weet kun je wel een innovatie adopteren voor jouw zorginstelling!


Tijd

9.30-12.40 uur


header_img
Leven Lang Leven: De pitches

Maker: Leven Lang Leven

Rechten:

Download
15 januari 2021

Vernieuwende ideeën en initiatieven in zorginstellingen stimuleren en ondersteunen, dat is wat we bij Kennisland met ons project Leven Lang Leven willen. Leven Lang Leven startte in  2019 met een landelijke challenge waarbij we de samenleving vroegen: ‘Wat is jouw idee voor fijner oud worden?’ Met twaalf van de inzendingen gingen we aan de slag. Deze pioniers ontwikkelden het afgelopen jaar innovatieve ideeën om de ouderenzorg te verbeteren. De initiatieven zijn inmiddels tot wasdom gekomen en het is tijd om ze naar buiten te brengen!

Laat je inspireren, adopteer een zorginnovatie, doe mee

Op vrijdag 15 januari 2021 presenteren de twaalf pioniers (online) hun sociale innovaties voor de ouderenzorg aan een breder publiek. Dit event is speciaal voor iedereen met een hart voor vernieuwing in de ouderenzorg. We nodigen je daarom van harte uit om op die dag de pioniers++Ontmoet de pioniersBekijk hier vast welke pioniers hun initiatief gaan pitchen. te leren kennen en met ze mee te denken over de toekomst van de ouderenzorg. Denk mee over de toekomst van de ouderenzorg. 

Wat kan je verwachten?

Het online event start om 9.30 uur met een introductie op de Leven Lang Leven-beweging. Met welk doel is deze beweging gestart en wat is er tot nu toe gebeurd? 

Om 9.45 uur verwelkomen we de keynote speaker van de dag, Conny Helder, bestuurder bij TanteLouise en ActiZ. Ze wakkert het maatschappelijke debat aan over wat er op het gebied van ouderenzorg nodig én mogelijk is de komende jaren. 

De pitches van de twaalf Leven Lang Leven-pioniers starten om 10.15 uur. Wil je daarna meer weten over de innovaties en verder in gesprek met de pioniers?Wil je meer weten over de innovaties en verder in gesprek met de pioniers? Dat kan! Sluit dan aan bij een van de deelsessies die erna komen. 

Tussendoor bezoek je een virtuele marktplaats en hoor je over de kracht van innovatie van secretaris-generaal van het ministerie van VWS Erik Gerritsen.  

Registreer je snel

Via de onderstaande knop kun je je registreren om (gratis) toegang te krijgen tot het event. Hier vind je bovendien meer informatie over de dag en voegen we de komende weken informatie over de projecten toe. Het event vindt plaats via het platform Hopin++HopinHopin werkt niet met de browsers Safari of Internet Explorer, dus gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox., te bereiken via dezelfde link.  

Ik wil me registreren

Geen afsluiting, maar een nieuw begin

Het event is tegelijkertijd de aftrap voor de volgende fase van het Leven Lang Leven-programma.Dit is meteen de aftrap voor de volgende fase van het Leven Lang Leven-programma speciaal voor zorgprofessionals en zorgorganisaties. In 2021 pioniert Leven Lang Leven verder; ditmaal met zorgprofessionals en hun organisaties. Zij vernieuwen de zorg van binnenuit. 15 januari is daarom ook een kans voor zorgprofessionals om alvast bekend te raken met Leven Lang Leven. Misschien zit er tussen de initiatieven wel een project dat je wilt adopteren in jouw zorginstelling en waarmee je aankomend jaar in een nieuw pioniersprogramma aan de slag wilt!

Het event op 15 januari is dus zeker geen einde van Leven Lang Leven. We houden de beweging in gang, houden het platform levendig en bouwen door aan een netwerk van inspirerende pioniers in de verpleegzorg. 

Volg onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de zorgorganisaties die mee gaan doen aan het tweede pioniersprogramma en de innovatieve ideeën die we daarin gaan ondersteunen. Laat je inspireren!

 

Deelnemende zorgpioniers
Deelnemende zorgpioniers

Maker: Kennisland

Rechten:

Download
Deelnemende zorgpioniers

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/events/leven-lang-leven-de-pitches/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/events/leven-lang-leven-de-pitches/