LOF-Festival: LOF voor de leraar

Tijdens het LOF-festival op 18 september vertellen onderwijspioniers over hun ervaringen. Het devies: delen, delen, delen. Toekomstige en gevestigde onderwijsvernieuwers wisselen kennis uit en inspireren elkaar. De leraren komen samen in Ede, waar ze workshops volgen, lezingen bijwonen en netwerken.


Tijd

9:30 tot 16:00 uur

Locatie
Congrescentrum De Reehorst, Bennekomseweg 24, Ede

18 september 2019

Op 18 september vindt het LOF-festival++LerarenOntwikkelFonds (LOF)LerarenOntwikkelFonds (LOF)
Kennisland stond aan de wieg van dit project, waarin wordt gestreefd naar onderwijsvernieuwing van onderop. We zijn enorm trots dat in september weer een paar honderd leraren met elkaar verder pionieren. Lees hier meer over het LerarenOntwikkelFonds.
plaats. Een
ontmoetingsplaats voor onderwijsvernieuwers, die hier de lof krijgen die ze verdienen. In inspirerende workshops en tijdens interessante lezingen doen de leraren inspiratie op en worden ze aangemoedigd om van elkaar te leren. Een prachtige afspiegeling van het LerarenOntwikkelFonds.

In een ongedwongen, informele sfeer delen gevestigde en toekomstige onderwijspioniers hun kennis en inzichten. Per-Ivar Kloen en Meesters met Dromen geven lezingen over hun ervaringen met onderwijsvernieuwing. Naast deze en andere lezingen en workshops is er voldoende ruimte voor ontmoetingen en om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere pionierende leraren.

Leraren die al ervaring hebben met vernieuwing in het onderwijs, worden aangemoedigd hun kennis te delen. Wie dat wil, kan zich bij LOF aanmelden++Je kennis delen?Wil jij je kennis delen met de aanwezige leraren op het festival? Meld je aan als spreker of workshopleider door een mailtje te sturen naar lof@caop.nl. om een workshop of lezing te geven of om een gesprekstafel te leiden. Deel zoveel mogelijk, is het devies van het LOF-festival.Deel zoveel mogelijk, is het devies van het LOF-festival. Door te delen, kunnen netwerken worden versterkt en profiteren de aanwezige leraren van elkaars kennis.

Via dit formulier kun je je aanmelden als deelnemer aan het LOF-festival.

Meer info over het festival vind je hier.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/events/lof-festival-lof-voor-de-leraar/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/events/lof-festival-lof-voor-de-leraar/