Netwerk- bijeenkomst Innovatiebrigadiers

De Innovatiebrigade bestaat uit ruim 80 ervaren leerkrachten en schoolleiders uit po en vo en helpt andere scholen en lerarenteams met vernieuwen in de praktijk.


Tijd

15.30-19.00

Locatie
Molen de Ster, Utrecht

31 mei 2016

KL organiseert samen met CAOP de laatste netwerkbijeenkomst voor alle Innovatiebrigadiers tijdens het project IIO. We komen bij elkaar op een bijzondere locatie: Molen de Ster in Utrecht.

Wie zijn Innovatiebrigadiers?

De Innovatiebrigade bestaat uit ruim 80 ervaren leerkrachten en schoolleiders uit po en vo en helpt andere scholen en lerarenteams met vernieuwen in de praktijk. De brigadiers weten uit eigen ervaring wat wel en niet werkt op hun op school en willen die ervaring graag delen met andere scholen. Na de Brigadierstraining gaan zij als ambassadeur van hun vernieuwende idee of experiment naar scholen die een concrete vraag hebben. Ze geven advies, stellen vragen en denken mee.

De netwerkbijeenkomst

Op de bijeenkomst komen de Innovatiebrigadiers samen om elkaar ter plekke verder te helpen met onderwijsvernieuwing. Dit gebeurt onder andere door te speed-daten, op een marktplaats vraag en aanbod op gebied van onderwijsvernieuwing ter plekke aan elkaar te koppelen, en spreker Tijl Koenderink die vertelt over zijn eigen ervaring met onderwijsvernieuwing.

De toekomst van de Innovatiebrigade

Het programma InnovatieImpuls Onderwijs loopt in september 2016 af. Tijdens de bijeenkomst gaan we ook met elkaar in gesprek over de toekomst++Scenario’sBekijk ook ons project ‘IIO Scenario’s’.: hoe kunnen we ervoor zorgen dat de Innovatiebrigade kan blijven bestaan?

Programma

15:30 – 16:00:  Inloop

16.00 – 16.30:  Opening en Speed-date

16.30 – 17.15:  Marktplaats en Uitwisseling vraagstukken

17.15 – 17.45:  Tijl Koenderink over Onderwijsvernieuwing in de praktijk

17.45 – 18.00:  Afsluiting

18.00 – 19.00:  Borrel en Pizza

 

Meer informatie over (de toekomst van) de brigadiers? Mail dan naar info@innovatieimpulsonderwijs.nl   

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/events/netwerkbijeenkomst-innovatiebrigadiers/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/events/netwerkbijeenkomst-innovatiebrigadiers/