Nuffic Jaarcongres 2017 ‘Let’s connect’

Volgens Nuffic vormt internationalisering de basis voor sociaal-culturele ontwikkeling en economische groei. Het zorgt er ook voor dat landen vreedzaam naast elkaar kunnen leven. Door mensen zich te laten ontwikkelen tot wereldburgers, creëren we een samenleving die gericht is op de toekomst.


Tijd

09:00 tot 17:00

Locatie
De Werkspoorkathedraal, Utrecht

header_img
Nuffic Jaarcongres 2017

Maker: Kennisland

Rechten:

Download
04 april 2017

Het thema ‘Let’s connect’ komt in verschillende onderdelen op het congres terug. Nuffic++NufficEen organisatie die zich inzet voor internationalisering in het onderwijs. wil werelden verbinden: onderwijs, bedrijven, overheid en maatschappelijke partijen, in binnen- en buitenland. 

Dagvoorzitter is Chris Sigaloff, directeur van Kennisland. Zij neemt de deelnemers mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen. Journalist Joris Luyendijk deelt zijn visie op internationalisering. Deelnemers kunnen daarnaast kiezen uit 22 verdiepende sessies.

Tijdens dit congres wordt ook de Orange Carpet Award uitgereikt: de jaarlijkse prijs voor het beste initiatief om het onderwijs internationaler te maken.

Meer informatie

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/events/nuffic-jaarcongres-2017-lets-connect/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/events/nuffic-jaarcongres-2017-lets-connect/