Out of Office #18 ‘Verkiezingsavond’

Deze speciale editie van Out of Office staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. Samen met experts, ervaringsdeskundigen én Spring House-leden bespreken we onderwerpen die we belangrijk vinden met betrekking tot de verkiezingen.


Tijd

19:30 - 22:00

Locatie
Spring House: De Ruijterkade 128, Amsterdam

header_img
Verkiezingsavond 2018

Rechten:

Download
21 maart 2018

We nodigen je met veel plezier uit voor de achttiende editie van Out of Office op woensdag 21 maart 2018 van 19:30 tot 22:00 uur. Deze speciale verkiezingseditie organiseren we samen met Spring House++Spring HouseSinds 1 september 2015 is Kennisland te vinden in Spring House. Spring House heeft als ambitie om interactie en samenwerking tussen vernieuwers tot stand te brengen. Lees hier meer.. Terwijl de verkiezingsuitslagen per gemeente binnenkomen gaan we in gesprek met experts, ervaringsdeskundigen en Spring House-leden over vraagstukken die we belangrijk vinden met het oog op de verkiezingen. Kom ook en ga samen met ons op zoek naar nieuwe inzichten, ontmoetingen en inspiratie, onder het genot van muziek, drankjes en hapjes!

Welke partij wordt de grote winnaar in Amsterdam? Zal de lokale politiek verder fragmenteren, zoals we eerder hebben gezien op landelijk niveau? Wat zegt dit over politieke representatie en betrokkenheid van burgers in de stad? Welke thema’s worden bepalend in het coalitieakkoord?

Tijdens de verkiezingsavond gaan we, met moderator Sandra Rottenberg,  met elkaar in gesprek over deze vragen en duiken we in drie thema’s die we belangrijk vinden in Spring House: nieuwe vormen van lokale democratie, ruimte voor maatschappelijke initiatieven, en stedelijke vraagstukken, zoals de toenemende drukte in Amsterdam.

Met onder andere:Welke partij wordt de grote winnaar in Amsterdam?

Aanmelden

Let op: Er is een beperkt aantal plaatsen, dus meld je uiterlijk 16 maart aan via deze link.

Wil je een seintje als er weer een Out of Office aankomt? Laat dan hier je gegevens achter.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/events/out-office-18-verkiezingsavond/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/events/out-office-18-verkiezingsavond/