Radicale Vernieuwers Meet-up

Voor de campagne van Radicale Vernieuwers organiseren we dit jaar enkele bijeenkomsten. Wil jij je aanmelden als Radicale Vernieuwer? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat radicale vernieuwing is? Kom dan op 24 november langs en ontmoet Radicale Vernieuwers van voorgaande jaren.


Tijd

19:30 tot 21:30

Locatie
Spring House, De Ruyterkade 128, Amsterdam

24 november 2015

Op 24 november, tijdens de Spring House Try Outs week++Spring House Try OutsKijk hier voor het volledige programma., gaan we in gesprek met Radicale Vernieuwers Hasmik Matevosyan++Hasmik MatevosyanHasmik werd tot Radicale Vernieuwer gekozen in 2014. Zij zet zich in voor de verduurzaming van de kledingbranche., Anne van der Veen (Moyee Coffee)++Moyee CoffeeMoyee behoorde in 2014 tot de verkozen Radicale Vernieuwers. Hun ambitie is om koffie fairchain te maken, waarbij de bonen in het land van herkomst gebrand worden. en Ieneke Schouten (Peerby)++PeerbyPeerby was één van de Radicale Vernieuwers van 2013. Zij ambiëren om van lenen het nieuwe kopen te maken. . Zij zullen vertellen over hun initiatief en wat er de afgelopen maanden gebeurd is. Was er een succes of mislukking? Zijn ze gegroeid of juist niet? Wat zijn de nieuwe uitdagingen die ze voor zich zien? En wat is er nodig om de beweging van Radicale Vernieuwers in Nederland te stimuleren?

Kennisland organiseert dit jaar voor de derde keer Radicale Vernieuwers++Case: Radicale VernieuwersBekijk ook onze case ‘Radicale vernieuwers pakken maatschappelijke problemen aan‘., in samenwerking met Vrij Nederland en VandeJong. Radicale Vernieuwers is een zoektocht naar mensen die de wereld op z’n kop zetten door met onverwachte oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken te komen. Het publiek en een jury onder leiding van Neelie Kroes selecteren deze editie allebei een winnaar voor de titel Radicale Vernieuwer.

De winnaars ontvangen uitgebreide publiciteit met een interview in Vrij Nederland en een presentatie op de Nacht van de Radicale Vernieuwing op 9 februari 2016. Bovendien behoren ze dan tot het illustere gezelschap van Radicale Vernieuwers.

Meld je hier aan voor 24 november. Toegang is gratis.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/events/radicale-vernieuwers-meet-up/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/events/radicale-vernieuwers-meet-up/