Startsein van de European Social Innovation Competition 2017 in Athene

Met de vijfde editie van de European Social Innovation Competition zoeken we initiatieven die ongelijkheid in de maatschappij adresseren.


Tijd

10.00 tot 16.00

Locatie
Benaki Museum, Pireos Street Annexe, 138 Pireos & Andronikou Street

header_img
The semi-finalists of the 2016 European Social Innovation Competition.

De semi-finalisten van de European Social Innovation Competition 2016.

Maker: Sibilla Calzolari

Rechten:

Original

Download
De semi-finalisten van de European Social Innovation Competition 2016.
28 februari 2017

Op 28 februari lanceren we een nieuwe editie van de European Social Innovation Competition!++European Social Innovation CompetitionKennisland organiseert deze competitie in samenwerking met Nesta, Matter&Co, ImpactHub en Shipyard. Op die dag presenteren we het onderwerp ongelijkheid als thema van dit jaar en openen we de inschrijvingen voor ideeën die ervoor zorgen dat alle inwoners van Europa kunnen profiteren van technologische veranderingen.

Tijdens het openingsevenement is er een programma met sociale innovatoren vanuit heel Europa die zelf bezig zijn met het thema van dit jaar, zoals:

Wees erbij om te leren over sociale innovatie in Athene, en om deel te nemen aan de discussie over de uitdagingen en kansen die digitale en technologische veranderingen teweegbrengen. De vraag hoe meer Europeanen hier in de toekomst van kunnen profiteren staat hierbij centraal.

De toegang tot het evenement is gratis. Let wel: er is een beperkt aantal kaarten++Schrijf je snel in! Dat doe je door hier te klikken. beschikbaar die worden weggegeven op basis van het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. We hopen je daar te zien!

Check onze Eventbrite-pagina voor meer informatie over het evenement en volg ons op Twitter via @EUSocialInnov en #diogochallenge voor updates over de competitie.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/events/startsein-van-de-european-social-innovation-competition-2017-athene/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/events/startsein-van-de-european-social-innovation-competition-2017-athene/