KL Privacybeleid

Kennisland vindt jouw privacy belangrijk! Daarom verzamelen we zo min mogelijk van jouw persoonsgegevens als je onze website bekijkt of geabonneerd bent op onze nieuwsbrief. We gebruiken de gegevens alleen om onze website en nieuwsbrief te verbeteren en gaan uiterst zorgvuldig om met je gegevens. Hieronder leggen we uit hoe we met jouw gegevens omgaan.

header_img
Privacy

Wij vinden jouw privacy heel belangrijk!

Maker: Toa Heftiba on Unsplash

Rechten:

Original

Download
Wij vinden jouw privacy heel belangrijk!

Kennisland maakt gebruik van Mailchimp om nieuwsbrieven (zoals aankondigingen van Out of Office++Out of OfficeElke laatste vrijdagmiddag van de maand vindt de Out of Office plaats in Spring House. Dan laten we ons werk even voor wat het is om in gesprek te gaan met experts en ervaringsdeskundigen over onderwerpen die we belangrijk vinden, en waar we meer over willen leren. Lees meer) te versturen en te kijken waar lezers op klikken in onze nieuwsbrief. Dit doen wij om te kunnen beoordelen welke informatie interessant is voor ons netwerk. Kennisland maakt daarnaast gebruik van Google Analytics om inzicht te krijgen in het gebruik van onze website (statistieken). Kennisland maakt ook gebruik van Google Forms en de WordPress plug-in Gravity Forms voor het aanmelden voor nieuwsbrieven of enquêtes. Tenslotte vertoont Kennisland video’s op de website vanuit YouTube en Vimeo. Deze diensten maken gebruik van cookies en kunnen gebruiksgegevens verzamelen.

Toelichting
Persoonsgegevens verzamelen en verwerken wij alleen indien je vrijwillig je e-mailadres en/of andere gegevens aan ons verstrekt en voor de doelstellingen die we bij deze verzameling aangeven.Persoonsgegevens verzamelen en verwerken wij alleen indien je vrijwillig je e-mailadres en/of andere gegevens aan ons verstrekt en voor de doelstellingen die we bij deze verzameling aangeven. Kennisland maakt je persoonsgegevens nooit openbaar, tenzij wij in alle redelijkheid van mening zijn dat we daartoe op grond van de wet of regelgeving verplicht zijn. Met uitzondering van het voorgaande zullen wij je persoonsgegevens nooit verstrekken aan derden, voor welke doeleinden dan ook.

Mailchimp en Google zijn gevestigd in de Verenigde Staten, dus wij delen gegevens met deze organisaties buiten de EU. Dat doen we met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, waarbij we de privacy van onze lezers en bezoekers voorop stellen. Dit betekent dat we in Google Analytics werken met geanonimiseerde IP-adressen en dat we gegevens die te herleiden zijn tot bezoekers verwijderen na 26 maanden.

Uiteraard ben jij de baas over je eigen gegevensJij bent de baas over je eigen gegevens., dus het staat je vrij om je toestemming voor bovenstaand gebruik van je gegevens in Mailchimp in te trekken. Stuur ons een mailtje of schrijf je uit via de link in de nieuwsbrief en we verwijderen je gegevens. Gravity Forms++Gravity FormsDit is een plug-in voor WordPress-websites waarmee je formulieren kunt maken. hosten wij op onze eigen server. De gegevens die daaruit voortkomen zijn veilig afgeschermd en we delen jouw gegevens uiteraard met niemand.

Bovenstaande bepalingen gaan over de Kennisland-website en de Kennisland-nieuwsbrief. Voor andere communicatie-uitingen of onze projecten kunnen wij afwijken van dit beleid. We zullen dit dan duidelijk kenbaar maken en wederom om toestemming vragen.

Cookies

Kennisland gebruikt op zijn website cookies van Google Analytics om geanonimiseerde gebruiksstatistieken bijWe doen ons uiterste best om te voldoen aan de privacyrichtlijnen die de Autoriteit Persoonsgegevens heeft opgesteld (AVG). te houden ter verbetering van de website. Het gaat dan om bezoekersaantallen, bezochte pagina’s en de gebruikte webbrowsers. Verder gebruiken we YouTube en Vimeo om video’s op de website te kunnen vertonen. Ook deze diensten plaatsen cookies. Door de cookiebalk weg te klikken of een andere link op de site aan te klikken geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies. Dit is eenmalig. Bij een volgend bezoek aan de KL-site wordt dit niet opnieuw gevraagd. Hieronder zie je meer informatie over de verschillende diensten waar Kennisland gebruik van maakt.

Google Analytics
Google Analytics is een statistiekenservice van Google. Google Analytics gebruikt diverse cookies. Wij hebben echter gekozen voor de geanonimiseerde versie van deze cookies om de privacy van onze bezoekers zoveel mogelijk te waarborgen. Bovendien delen wij geen andere gegevens met Google over bezoekers en wisselen we geen gegevens uit met andere Google-diensten. Kijk hier voor meer informatie over hoe Google omgaat met persoonsgegevens.

YouTube
Youtube biedt de mogelijkheid om video’s te embedden en af te spelen op websites. Hierbij worden meestal cookies geplaatst. Deze cookies bevatten informatie waarmee YouTube jou als bezoeker zou kunnen identificeren. Kijk hier voor meer informatie over hoe YouTube omgaat met persoonsgegevens.

Vimeo
Vimeo biedt de mogelijkheid om video’s te embedden en af te spelen op websites. Hierbij worden meestal cookies geplaatst. Deze cookies bevatten informatie waarmee Vimeo jou als bezoeker zou kunnen identificeren. Kijk hier voor informatie over hoe Vimeo omgaat met persoonsgegevens.

Vragen over ons privacybeleid?

We doen ons uiterste best om te voldoen aan alle privacyrichtlijnen (de Autoriteit Persoonsgegevens heeft hier een handig overzicht voor gemaakt). Heb je vragen over ons privacybeleid of wil je dat we jouw gegevens verwijderen of aanpassen, stuur dan een e-mail naar info@kl.nl.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/kl-privacybeleid/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/kl-privacybeleid/