Anne Mieke Eggenkamp
Anne Mieke Eggenkamp

Maker: Stephan Vanfleteren

Rechten: Alle rechten voorbehouden

KL Associate Creatieve intelligentie

Anne Mieke Eggenkamp

LinkedIn-profiel

Anne Mieke Eggenkamp is een goede bekende van Kennisland en we hebben in het verleden vaker samengewerkt. Zo zat ze samen met KL in het Topteam Creatieve industrie. In 2020 was ze zelfs interim-directeur van KL tijdens het zwangerschapsverlof van Nora. 

Anne Mieke heeft een groot netwerk in het onderwijs, de creatieve industrie en het bedrijfsleven. Ze werkt als innovator samen met Fennemiek Gommer onder de naam Caracta, als bestuurder in diverse Raden van Toezicht (onder andere bij het Mediacollege Amsterdam en textile innovation studio BYBORRE) en als docent (bij ScaleUpNation en Comenius Leergangen). Eerder was zij voorzitter van het College van Bestuur van de Design Academy in Eindhoven. 

In alles wat ze doet zet zij vanuit een integrale kijk op toekomst, strategie, leiderschap en leren de aanwezige kennis en talenten zo goed mogelijk in bij het onderzoeken en vormgeven van businessinnovatie, waardecreatie op de lange termijn en maatschappelijke vooruitgang.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/mensen/anne-mieke-eggenkamp/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/mensen/anne-mieke-eggenkamp/