Thanh-Thao Pham
Thanh-Thao Pham

Maker: Giorgos Gripeos

Rechten:

Download

Financieel manager

Thanh-Thao Pham

LinkedIn-profiel

Thanh-Thao brengt als financieel manager structuur en orde binnen onze organisatie. Ze ondersteunt onze activiteiten met overzichtelijke financiën en projectadministratie. Geen sinecure, aangezien Kennisland tientallen lopende projecten heeft met elk weer eigen bijzonderheden.

Op haar zestiende volgde Thanh-Thao de duale opleiding Accountancy aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Ze koos bewust voor een duale studie, om zo direct werkervaring op te doen. Al op haar zeventiende begon zij bij BDO Accountants in Alkmaar als assistent-accountant. Daarna werkte ze tweeënhalf jaar bij &Van der Kloet in Amsterdam als financial assistent, gevolgd door drieënhalf jaar bij Horlings Accountants & Belastingadviseurs als assistent-accountant.

Thanh-Thao komt uit Enkhuizen, maar is op haar achttiende verhuisd naar Amsterdam. In haar vrije tijd sport ze graag en beoefent zij onder andere yoga en fitness. Daarnaast houdt zij erg van traditioneel Vietnamees koken en van samen eten met familie en vrienden.