10 februari: Lancering CrowdfundingHub

Het Nederlandse kennisplatform op het gebied van crowdfunding en crowdsourcing.


  • Betrokken KL'ers
6 februari 2014

Op maandag 10 februari 2014 wordt in Amsterdam de CrowdfundingHub gelanceerd. De CrowdfundingHub wil het Nederlandse kennisplatform op het gebied van crowdfunding en crowdsourcing zijn. De CrowdfundingHub wordt aan de pers en andere geïnteresseerden gepresenteerd tijdens het eerste Crowdfunding Café. Locatie is de Beurs van Berlage. 

Aanmelden is gratis en kan hier.

Zestien founding partners en founding platforms (waaronder KL’s Voor je Buurt) zetten hun kennis en ervaring in om crowdfunding in Nederland vooruit te helpen. Iedereen die meer over crowdfunding en crowdcourcing wil weten, een project wil starten of hulp zoekt bij het opzetten van diens project kan hier van maandag tot en met vrijdag terecht. Er zijn altijd diverse deelnemers van de CrowdfundingHub aanwezig.

Het thuishonk van de CrowdfundingHub is, heel toepasselijk, Seats2Meet Berlage in de Beurs van Berlage, Amsterdam. Kennisland brengt met Voor je Buurt crowdfunding voor lokale, sociale initiatieven in als expertisegebied van de CrowdfundingHub. 

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/10-februari-lancering-crowdfundinghub/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/10-februari-lancering-crowdfundinghub/