Anne Mieke Eggenkamp interim-directeur Kennisland

Onze directeur Nora van der Linden is met zwangerschapsverlof tot eind november. We zijn er trots op dat we Anne Mieke Eggenkamp mogen verwelkomen als (parttime) waarnemend directeur. Ze is een goede bekende van KL en we hebben in het verleden vaker samengewerkt.


header_img
Anne Mieke Eggenkamp

Maker: Stephan Vanfleteren

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Anne Mieke Eggenkamp
29 juni 2020

Anne Mieke Eggenkamp heeft een groot netwerk in het onderwijs, de creatieve industrie en het bedrijfsleven. Ze werkt als innovator samen met Fennemiek Gommer onder de naam Caracta, als bestuurder in diverse Raden van Toezicht (onder andere bij het Mediacollege Amsterdam en textile innovation studio BYBORRE) en als docent (bij Comenius Leergangen en ScaleUpNation). 

De komende maanden zorgt zij samen met het team voor de continuïteit en kwaliteit van alle activiteiten en projecten van Kennisland.++KimonOnze andere directeur Kimon Moerbeek is met ziekteverlof. Ze zet vanuit een integrale kijk op toekomst, strategie en leren de aanwezige kennis en talenten zo goed mogelijk in bij het onderzoeken en vormgeven van maatschappelijke vooruitgang.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/anne-mieke-eggenkamp-interim-directeur-kennisland/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/anne-mieke-eggenkamp-interim-directeur-kennisland/