Beroepsbeeld Leraar on Tour zoekt ontmoetingen met leraren en docenten

Beroepsbeeld Leraar is een initiatief van lerarenorganisaties om tot een beroepsbeeld voor het primair-, voortgezet-, speciaal- en middelbaar beroepsonderwijs te komen waar leraren en docenten zich in herkennen en dat beschreven is vanuit hun praktijk. Beroepsbeeld Leraar on Tour doorkruist het land zodat leraren en docenten samen kunnen bouwen aan het beroepsbeeld leraar. We zijn op zoek naar momenten in oktober of november om een workshop voor Beroepsbeeld Leraar on Tour te organiseren. Weet jij iets?


header_img
Beroepsbeeld Leraar on Tour

Rechten:

7 september 2023

Wij zoeken momenten in oktober of november waarop minstens 25 leraren en docenten uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en/of middelbaar beroepsonderwijs samenkomen. Is er bijvoorbeeld een studie- of schooldag, of een bijeenkomst van secties of een schooloverstijgend event waar leraren en/of docenten in jouw omgeving bij elkaar komen?

We verzorgen daar graag een workshop van twee uur. Wij nemen alle voorbereidingen, uitvoering, benodigdheden en kosten voor de workshop voor onze rekening. Hierdoor pak je jouw kans om mee te bouwen aan het Beroepsbeeld Leraar++Beroepsbeeld LeraarMet Beroepsbeeld Leraar bouwen leraren en docenten samen aan een beeld van hun beroep. Hoe het echt is om leraar te zijn, niet hoe het door anderen wordt gezien. Lees meer . Laat je inspireren en deel je verhaal! 

Weet jij een geschikt moment voor een workshop, deel dan vandaag nog je suggestie(s) met ons via hallo@beroepsbeeldleraar.nl.

Wat staat je te wachten tijdens de workshop Beroepsbeeld Leraar on Tour? 

Laat je inspireren tijdens een expositie van Beroepsbeeld Leraar die de inzichten weerspiegelt van maar liefst zeshonderd gepassioneerde leraren.Laat je inspireren tijdens een expositie van Beroepsbeeld Leraar die de inzichten weerspiegelt van maar liefst zeshonderd gepassioneerde leraren. Zij hebben verhalen gedeeld over wat het betekent om leraar te zijn. Deze verhalen laten de eerste contouren van het Beroepsbeeld Leraar zien. 

Daarna is het tijd om met elkaar in gesprek te gaan. We willen weten of jullie je herkennen in de verhalen en met jullie in gesprek gaan over bijvoorbeeld: hoe ga je om met maatschappelijke of persoonlijke uitdagingen die ‘de klas in komen’? Welke expertises moet je hebben als leraar en waarom? Welke normen en waarden hebben leraren gemeen? 

Doe mee en laat jouw stem meetellen in het toekomstige Beroepsbeeld Leraar!

Ja, ik wil een workshop

 

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/beroepsbeeld-leraar-on-tour-zoekt-ontmoetingen-met-leraren-en-docenten/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/beroepsbeeld-leraar-on-tour-zoekt-ontmoetingen-met-leraren-en-docenten/