Chris Sigaloff spreker op EFMD Annual Conference

Het EFMD is een internationaal instituut dat zich inzet voor de verbetering van Management Development. Het EFMD heeft Chris gevraagd een presentatie te geven over haar paper Building of the kitchen-table.


  • Betrokken KL'ers
11 juni 2007

Van 10 tot 12 juni vond de jaarlijkse EFMD Conferentie plaats in Brussel. Het EFMD is een internationaal instituut dat zich inzet voor de verbetering van Management Development. Het EFMD heeft Chris gevraagd een presentatie te geven over haar paper Building of the kitchen-table: in search of an alternative model for in-company leadership development programs.

Met dit betoog, dat ze samen schreef met Iselien Nabben van Nyenrode Business University en Erwin Bergsma van SVB, behaalde ze de tweede plaats in The Partnership Prize, een prijs voor het meest innovatieve en effectieve leiderschapsprogramma. Tijdens de conferentie werd vooral ingegaan op de vraag hoe corporate learning centres en business schools samen kunnen werken aan baanbrekend onderzoek.

Kijk voor meer informatie op de website van EFMD of klik hier (pdf) om de paper te lezen.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/chris-sigaloff-spreker-op-efmd-annual-conference/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/chris-sigaloff-spreker-op-efmd-annual-conference/