Corline van Es uitverkozen tot Pioneer

Voor dit project zijn jonge, originele denkers en doeners uit Amsterdam en New York geselecteerd om dit jaar met elkaar na te denken over actief burgerschap en sociaal ondernemerschap in beide steden.


2 april 2009

Voor dit project zijn jonge, originele denkers en doeners uit Amsterdam en New York geselecteerd om dit jaar met elkaar na te denken over actief burgerschap en sociaal ondernemerschap in beide steden. Het vindt plaats in het kader van 400 jaar relaties tussen Amsterdam en de Big Apple.

Corline is de kracht achter Digitale Pioniers en de laatste jaren vooral de DP Academie. Van 1 t/m 5 april komen de Pioneers samen in Amsterdam en in november gaan ze naar New York. Corline houdt je op de hoogte via de KL blog.

Op 5 april vindt het Pioneers Public Event plaats in Felix Meritis met o.a. Jeff Johnson (BET), Andrew Rasiej (Personal Democracy Forum ) en Pim Betist (Sellaband/ Africa Unsigned)

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/corline-van-es-uitverkozen-tot-pioneer/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/corline-van-es-uitverkozen-tot-pioneer/