De Innovatiebrigade komt deze herfst naar je toe

Onverschrokken onderwijsvernieuwers gaan samen met Kennisland en SBO de boer op om scholen een duwtje in de rug te geven.  


  • Betrokken KL'ers
4 november 2010

De Innovatiebrigade trekt het land in. Onverschrokken onderwijsvernieuwers die samen met Kennisland en SBO de boer op gaan om scholen een duwtje in de rug te geven. 

De missie: de vernieuwingskracht van scholen door heel Nederland aanwakkeren en innovatieve kampvuurtjes stichten. Een filmverslag legt de opbrengsten vast en vormt het startdocument voor een vernieuwingsslag op school.

Wil je jouw school beter, leuker en slimmer inrichten en kan je daar wel de frisse blik van de Innovatiebrigade bij gebruiken?

Reserveer dan de expertise van de Innovatiebrigadiers

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/de-innovatiebrigade-komt-deze-herfst-naar-je-toe/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/de-innovatiebrigade-komt-deze-herfst-naar-je-toe/