De KL Nieuwsbrief: terug en beter!

De nieuwe KL Nieuwsbrief is compact, overzichtelijk vormgegeven en afgestemd op jouw interesses. Je kunt zelf aangeven welke thema’s van KL je interessant vindt. Meld je aan en laat je inspireren door onze projecten, publicaties, opiniestukken en events.


header_img
KL Update

Voorbeeld van de nieuwe KL Update. Klik op het plaatje voor grotere versie.

Maker: KL

Rechten:

Original

Download
Voorbeeld van de nieuwe KL Update. Klik op het plaatje voor grotere versie.
6 juni 2019

Direct aanmelden kan hieronder++Reeds aangemeld?Dan zie je de melding ‘is reeds geabonneerd op lijst KL nieuws. Klik hier om je profiel bij te werken’. Klik op de link en je ontvangt een e-mail (vanwege veiligheidsredenen) om je voorkeuren aan te passen.:

Aanmelden / updaten

De KL Nieuwsbrief is op veler verzoek terug van weggeweest en heet voortaan KL Update. Laat je inspireren door onze projecten, publicaties, opiniestukken en events! We delen onze inzichten en de kennis die we opdoen in de praktijk. Als je je aanmeldt sturen we je maximaal eens per week een update++VoorbeeldBekijk hier hoe de nieuwe KL Update eruitziet. met een paar interessante posts en als we niks te melden hebben, sturen we je niks. Want je hebt het immers al druk genoeg.

Waarom weer een nieuwsbrief?

In juli 2013 zijn we na dertien jaar gestopt met onze nieuwsbrief. Het was een tijd waarin veel organisaties kozen voor andere kanalen zoals LinkedIn, Twitter en Facebook.++Social media anno 2019Steeds meer mensen keren Twitter de rug toe vanwege de vele onzinnige discussies en de vluchtigheid van het medium. Facebook ontmoedigt actief alle communicatie van organisaties omdat ze zich vooral willen richten op interpersoonlijke communicatie. Alleen LinkedIn blijft een geschikt platform voor organisaties om kennis te delen. Een nieuwsbrief leek toen zelfs iets van vergane glorie te hebben, zoals een telegram of een vaste telefoon. Maar sinds vorig jaar lijkt de nieuwsbrief een comeback te maken. Steeds vaker krijgen we de vraag ‘Hebben jullie ook een nieuwsbrief?’Steeds vaker krijgen we de vraag ‘Hebben jullie ook een nieuwsbrief?’ Wellicht komt dit ook door de afnemende populariteit van Twitter en Facebook. Daarom lijkt dit ons een goed moment om de KL Nieuwsbrief nieuw leven in te blazen, maar dan beter dan ooit tevoren.

Wat er beter is aan de KL Update

De nieuwe KL Nieuwsbrief is compact++Veel compacterDe oude KL Nieuwsbrief bestond regelmatig uit meer dan vijftien artikelen. In de nieuwe KL Update sturen we je alleen wat echt interessant voor jou is. En soms is dat maar één artikel., overzichtelijk vormgegeven en afgestemd op jouw interesses. Je kunt namelijk zelf aangeven welke thema’s van KL je interessant vindt. Volg onze projecten op het gebied van Onderwijs, Zorg en/of Stad. Of allemaal natuurlijk, want onze thema-overstijgende blik op de wereld en manier van werken maakt ons uniek.Volg onze projecten op het gebied van Onderwijs, Zorg en/of Stad. Of allemaal natuurlijk. Schrijf je bovendien met hetzelfde formuliertje in voor uitnodigingen voor onze Out of Office++Out of OfficeLees meer over de Out of Office.: de maandelijkse bijeenkomst in Spring House waar we in gesprek gaan met experts en ervaringsdeskundigen over onderwerpen die we belangrijk vinden. Dan laten we je weten wanneer er weer een Out of Office aankomt en waar die over gaat.

Aanmelden

Klik op de button hieronder om je aan te melden voor de KL Update én voor de uitnodigingen voor de Out of Office (optioneel). Je kunt direct aangeven welke thema’s van KL je wilt volgen. Als je je eerder al hebt aangemeld voor de KL Update of de Out of Office kun je met hetzelfde formulier je gegevens updaten.++Reeds aangemeld?Dan zie je de melding ‘is reeds geabonneerd op lijst KL nieuws. Klik hier om je profiel bij te werken’. Klik op de link en je ontvangt een e-mail (vanwege veiligheidsredenen) om je voorkeuren aan te passen.

 

Aanmelden / updaten

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/de-kl-nieuwsbrief-terug-en-beter/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/de-kl-nieuwsbrief-terug-en-beter/