Digitale Pioniers als EU-voorbeeld sociale innovatie naar Bilbao

Net als de andere 9 geselecteerde projecten is Digitale Pioniers uitgenodigd om van 2 t/m 5 februari aanwezig te zijn op de 'This is Social Innovation'-workshop in het Social Innovation Park in Bilbao. 


  • Betrokken KL'ers
4 februari 2011

Eind vorig jaar werd Digitale Pioniers verkozen tot een van de meest aansprekende sociaal innovatieve projecten van Europa. De prijsvraag was uitgeschreven door een samenwerking van Europese organisaties (SIX, EUCLID, Social Innovation Park Bilbao) die zich bezighouden met sociale innovatie en de Europese Commissie. 

Net als de andere 9 geselecteerde projecten is Digitale Pioniers uitgenodigd om van 2 t/m 5 februari aanwezig te zijn op de ‘This is Social Innovation’-workshop in het Social Innovation Park in Bilbao.

Daar zullen de deelnemers zich buigen over elkaars methodieken en strategieën om maatschappelijke uitdagingen in verschillende uithoeken van Europa op een innovatieve manier aan te pakken. Chris en Kimon zullen Kennisland in het Baskenland vertegenwoordigen. 

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/digitale-pioniers-als-eu-voorbeeld-sociale-innovatie-naar-bilbao/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/digitale-pioniers-als-eu-voorbeeld-sociale-innovatie-naar-bilbao/