Doetanks aan Zet – Vooraankondiging Slimmernetwerk Café

Leg samen met de Doetanks het fundament voor een open, slim en sociaal bevlogen publieke sector!


  • Betrokken KL'ers
3 juli 2012

Op 5 september opent het Slimmernetwerk haar deuren voor het laatste ‘reguliere’ Slimmernetwerk Café van 2012. Het Slimmernetwerk Café staat open voor iedereen die werkt aan sociale vernieuwing en slimmer werken in de publieke sector. Het is bij uitstek het moment om de mensen die vernieuwen verder te helpen door kennis, ervaring en netwerken voor elkaar open te stellen. 

Wat 5 september extra bijzonder zal maken is het programma, dat de komende weken geheel wordt samengesteld door de leden van de Doetanks. Ze doen uit de doeken waar ze mee bezig zijn en delen hun nieuwe, frisse en praktisch uitvoerbare ideeën.

Kom ook op 5 september en leg samen met de Doetanks het fundament voor oplossingen die nodig zijn voor een open, slim en sociaal bevlogen publieke sector!

Aanmelden kan hier

Kijk op www.slimmernetwerk.nl voor meer informatie of stuur ons een e-mail: info@slimmernetwerk.nl

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/doetanks-aan-zet-vooraankondiging-slimmernetwerk-cafe/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/doetanks-aan-zet-vooraankondiging-slimmernetwerk-cafe/