e-Participatie bij de overheid

InAxis, de commissie Innovatie van het Openbaar Bestuur van het ministerie van Binnenlandse Zaken, wil e-participatie binnen de overheid stimuleren. Samen met Kennisland en een aantal andere partijen is InAxis op zoek naar goede voorbeelden van e-participatie.


20 juli 2007

InAxis, de commissie Innovatie van het Openbaar Bestuur van het ministerie van Binnenlandse Zaken, wil e-participatie binnen de overheid stimuleren. Samen met Kennisland en een aantal andere partijen is InAxis op zoek naar goede voorbeelden van e-participatie en probeert burgers en overheden te inspireren tot het digitaal betrekken van burgers bij het maken van beleid.

Onlangs is de website www.eparticipatie.nl in de lucht gegaan. Hier vind je alle informatie over de e-participatie-activiteiten, inclusief nieuwe ideeën en goede voorbeelden.

En noteer alvast in je agenda: op 15 november 2007 wordt in Amsterdam een conferentie over e-particpatie georganiseerd. Wil je hierover op de hoogte blijven, bekijk dan regelmatig de website en houd de Kennisland nieuwsbrief en agenda in de gaten.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/e-participatie-bij-de-overheid/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/e-participatie-bij-de-overheid/