Een nieuwe lente, een nieuwe website

Vol trots presenteren we onze nieuwe website! Voortaan met filter en tags zodat alles eenvoudig te vinden is.


30 maart 2010

Vol trots presenteren we de nieuwe Kennisland website! Was de oude website nog opgebouwd volgens een traditionele boomstructuur, de nieuwe site werkt op basis van een filter en tags. Het is nu veel gemakkelijker om precies die informatie te vinden waar je in geïnteresseerd bent. Of het nou projecten zijn over sociale media, nieuwsberichten van de Kafkabrigade uit 2006 of recente publicaties over erfgoed.

Op de meeste pagina’s krijg je bovendien relevante, gerelateerde informatie aangeboden, zodat je snel een beeld krijgt van wat Kennisland allemaal nog meer doet. We hebben immers vaak zoveel meer te bieden dan alleen dat ene project. De KL’ers zelf hebben een veel prominentere rol gekregen. Op de nieuwe site zie je in één oogopslag wie er betrokken zijn bij een project, publicatie of opiniestuk. En dus ook bij wie je moet zijn als je er meer over wilt weten.

Klik dus rustig rond en kijk wat Kennisland allemaal doet en beweegt. Selecteer hierboven één of meerdere filters en de site toont je de meest relevante hits. Zet filteritems uit en aan om andere resultaten te krijgen.

Als je meer wilt weten over de stichting, onze doelstellingen, principes en werkwijze, klik dan op Over Kennisland, bovenaan elke pagina. Daar is ook meer informatie over de KL’ers te vinden en vacatures. Als je met het filter niet vindt wat je zoekt, kun je uiteraard ook de zoekbox gebruiken.

Wil je meer informatie over de website? Stuur dan een mailtje naar Marcel Oosterwijk (moo@kl.nl).

 

Vaarwel oude website!

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/een-nieuwe-lente-een-nieuwe-website/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/een-nieuwe-lente-een-nieuwe-website/