Enthousiaste start Talentenplatform De Haagse Hogeschool

Het Talentenplatform biedt ruimte aan docenten om zelf aan de slag te gaan met vraagstukken die vragen om vernieuwing en actie. 


  • Betrokken KL'ers
2 mei 2011

Afgelopen week werd in Kijkduin gestart met het Talentenplatform van De Haagse Hogeschool. Na een strenge selectie zijn 15 talentvolle docenten uitverkoren om een aantal maanden hun enthousiasme en visie te botvieren op vier zelfgeformuleerde actie-onderzoeken. 

Het Talentenplatform biedt ruimte aan docenten om zelf aan de slag te gaan met vraagstukken die vragen om vernieuwing en actie. Ze pakken onderwerpen aan als innovatieve leeromgevingen, motiverende werkomgevingen voor docenten en visie op diversiteit.

Er zullen een aantal grotere bijeenkomsten plaatsvinden en verder zullen de groepjes zelfstandig werken onder begeleiding van een coach. Iselien en Kimon begeleiden het traject vanuit Kennisland in samenwerking met Interstudie NDO. 

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/enthousiaste-start-talentenplatform-de-haagse-hogeschool/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/enthousiaste-start-talentenplatform-de-haagse-hogeschool/