Expeditie 2020: de aftrap!

Studenten gaan in 8 maanden tijd de lerarenopleiding van de toekomst ontwerpen.


  • Betrokken KL'ers
30 september 2011

Vijftien excellente studenten van de Hogeschool Utrecht en de Universiteit Utrecht zijn begonnen aan Expeditie 2020. Ze gaan in acht maanden tijd de lerarenopleiding van de toekomst ontwerpen.

Tijdens de eerste bijeenkomst werden ze uitgedaagd hun eigen ideeën over onderwijs ter discussie te stellen en vertelde onderwijsjournalist Anja Vink over haar ontdekkingsreis door de onderwijswereld. Ze waarschuwde de studenten dat onderwijs vaak politiek is, maar stelde daar tegenover dat leraar zijn het mooiste vak van de wereld is.

Eind oktober komen de studenten op bezoek bij Kennisland en vertelt Chris Sigaloff hen meer over de rol van onderwijs in Nederland als kennissamenleving.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/expeditie-2020-de-aftrap/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/expeditie-2020-de-aftrap/