Expeditie 2020 op bezoek bij Noordwijkse School

Frum van Egmond ontwikkelde een onderwijsmethode die talenten van kinderen stimuleert.


  • Betrokken KL'ers
26 november 2011

Op 24 november waren de studenten van de Hogeschool Utrecht die meedoen aan Expeditie 2020 ter inspiratie op bezoek bij de Noordwijkse School.

Tijdens de Expeditie ontwerpen zij de lerarenopleiding van de toekomst. Noordwijkse School-oprichter Frum van Egmond ontwikkelde een onderwijsmethode die de talenten van kinderen stimuleert, vanuit de gedachte dat dit een positief effect heeft op de hersenontwikkeling.

Het doel is inzicht te krijgen in hoe kinderen kennis verwerken, zodat je de leeromgeving hierop kunt aanpassen. Waardevolle input voor de grote Expeditie 2020-bijeenkomst op 22 december. Kom ook en denk mee over de lerarenopleiding van de toekomst.

Lees meer over de bijeenkomst

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/expeditie-2020-op-bezoek-bij-noordwijkse-school/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/expeditie-2020-op-bezoek-bij-noordwijkse-school/