Gezocht: nieuwe Onderwijs Pioniers in het vo, mbo en po!

Heb jij ideeën over wat er op jouw school anders of beter kan? Meld je dan aan voor Onderwijs Pioniers. Voor de beste ideeën is onder andere een budget van 4.000 euro beschikbaar. Inschrijven kan tot 6 april 2015.


11 februari 2015

Heb jij ideeën over wat er op jouw school anders of beter kan? Meld je dan aan voor Onderwijs Pioniers. Voor de beste ideeën is onder andere een budget van 4.000 euro beschikbaar. Inschrijven kan tot 6 april 2015.

Vernieuwen in de alledaagse praktijk van het onderwijs is dé uitdaging voor veel scholen. Het lukt nog niet altijd om vernieuwing in het DNA van de school te krijgen, met bijbehorende aandacht, infrastructuur en gedrag. Onderwijs Pioniers helpt om de vernieuwende potentie van leraren zelf (die op elke school te vinden is) aan te spreken.

Denk jij na over de ontwikkeling van je vak, het curriculum of de ontwikkeling van je team of school als geheel? Vind je het lastig om dat alleen te doen of heb je ondersteuning nodig om een idee in de praktijk te onderzoeken? Meld je dan aan voor Onderwijs Pioniers. Samen met je mede-Pioniers ga je aan de slag om jouw idee te realiseren en ervaringen uit te wisselen. Onderwijs Pioniers biedt ambitieuze leraren met goede ideeën in het po, vo en mbo de helpende hand. Onderwijs Pioniers krijgen een jaar lang een intensief leertraject en worden gecoacht door ervaren leraren.

Klik op het figuur voor een grotere versie.
De sporen van Onderwijs Pioniers

Maker: Onderwijs Pioniers

Rechten:

Original

Download

Lees hier meer over de ingrediënten van het programma.

Aanmelden en meer info

Voel je je aangesproken en wil je meedoen? Meld je dan aan, dit kan tot 6 april. Download de flyer en bekijk de website voor meer informatie en ervaringen van eerdere Pioniers++45 PioniersIn het schooljaar 2014-2015 volgen 45 Pioniers het traject. Bekijk hier hun initiatieven en ervaringen..

Onderwijs Pioniers is een programma van de Onderwijscoöperatie en Kennisland en wordt mede mogelijk gemaakt door het Arbeidsmarktplatform Primair Onderwijs, VOION en SOM.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/gezocht-nieuwe-onderwijs-pioniers-het-vo-mbo-en-po/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/gezocht-nieuwe-onderwijs-pioniers-het-vo-mbo-en-po/