Inschrijving Amsterdammers, Maak je Stad! geopend

Meld je nu aan voor Amsterdammers, maak je stad!, waarin 600.000 euro aan financiële ondersteuning en een ontwikkeltraject wordt aangeboden aan maatschappelijke initiatieven in Amsterdam.


header_img
Amsterdammers, Maak je Stad!

Amsterdammers, Maak je Stad!

Maker: Amsterdammers, Maak je Stad!

Rechten:

Original

Download
Amsterdammers, Maak je Stad!
13 maart 2017

Om te vieren dat Amsterdam de Capital of Innovation (iCapital) van Europa is en om sociale innovatie in de stad te versterken, organiseren wij samen met de gemeente Amsterdam en partners++PartnersOnderaan deze oproep staat een overzicht van de betrokken organisaties. de challenge Amsterdammers, Maak je Stad!

Voor Amsterdammers, Maak je stad! zoeken we maatschappelijke initiatieven die bijdragen aan kansengelijkheid binnen de thema’s ‘Gezonde stad’ en ‘Talentvolle stad’. Voor beide thema’s maken vijftien tot vijfentwintig projecten kans op een bedrag tussen 5.000 en 20.000 euro. Winnaars doorlopen daarnaast een zes maanden durend ontwikkeltraject waarin ze ondersteuning krijgen van verschillende experts en kennis uitwisselen met elkaar.Winnaars doorlopen een zes maanden durend ontwikkeltraject waarin ze ondersteuning krijgen van verschillende experts en kennis uitwisselen met elkaar. Voor deze sessies wordt gekeken naar de specifieke behoeftes van de deelnemers om ervoor te zorgen dat zij maximaal profijt hebben van de bijeenkomsten. Dit ontwikkeltraject loopt vanaf juni tot december van dit jaar.

Op 7 april vindt er een kick-off-event plaats in Pakhuis de Zwijger met de organiserende partners en de reeds aangemelde initiatieven. Ook vinden er in maart informatie- en inspiratiebijeenkomsten plaats op verschillende plekken in de stad waaronder De Ceuvel en De Meevaart.

De inschrijving loopt tot en met 14 april. Voor meer informatie en inschrijving kun je terecht op de website maakjestad.amsterdam.

Amsterdammers, Maak je Stad! is een ontwikkeltraject geïnitieerd door de Gemeente Amsterdam, Pakhuis de Zwijger, Kennisland en Waag Society, met ondersteuning van Amsterdam Economic Board, Amsterdam Smart City en Amsterdam Institute for Advanced Metropolitan Solutions, en gefinancierd door de Europese Commissie.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/inschrijving-amsterdammers-maak-je-stad-geopend/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/inschrijving-amsterdammers-maak-je-stad-geopend/