Jetse Sprey neemt afscheid van onze Raad van Toezicht

Op 17 april zat Jetse zijn laatste RvT-vergadering voor. Hij droeg het voorzitterstokje over aan Erik Gerritsen, directeur Jeugdbescherming Regio Amsterdam.


  • Betrokken KL'ers
22 april 2014

Sinds de begindagen van Kennisland, nu bijna 15 jaar geleden, was hij er al bij: Jetse Sprey, partner bij Versteeg Wigman Sprey advocaten. Hij was een van de oprichters van Kennisland, zat in het bestuur, nam plaats in de Raad van Toezicht en was daar de afgelopen drie jaar de voorzitter van.

Op 17 april zat Jetse zijn laatste RvT-vergadering voor. Hij droeg het voorzitterstokje over aan Erik Gerritsen, directeur Jeugdbescherming Regio Amsterdam. We verwelkomen bovendien een nieuw RvT-lid: Liesbeth Bijvoet, zakelijk directeur van het Joods Historisch Museum. De andere leden zijn Victor van der Chijs, voorzitter van de Universiteit Twente en Annet Kil-Albersen, directeur van de Onderwijs Coöperatie.

Jetse heeft Kennisland niet alleen bijgestaan op juridisch vlak, hij was al die jaren ook een supporter van Kennisland, door dik en dun. Met veel gevoel voor humor, een hekel aan luchtfietserij en een flinke dosis realiteitszin hield Jetse toezicht op het functioneren van de stichting.

We zullen zijn betrokkenheid en goede adviezen missen.

Dank Jetse!
Chris en Paul

Jetse bij een van de KL Cocktails.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/jetse-sprey-neemt-afscheid-van-onze-rvt/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/jetse-sprey-neemt-afscheid-van-onze-rvt/