Kafkabrigade gaat internationaal

De komende maanden zullen Kafkabrigadiers ambtenaren van de Welsh Assembly Government (WAG) in Wales trainen en begeleiden in de Kafkamethode.


4 april 2008

De Kafkabrigade voert op dit moment in Nederland verschillende onderzoeken uit, maar zet tegelijkertijd ook een internationale stap: naar de andere kant voor de Noordzee.

De komende maanden zullen Kafkabrigadiers Lobke van der Meulen, Janine van Niel, Jorrit de Jong en Irwin Turbitt ambtenaren van de Welsh Assembly Government (WAG) in Wales trainen en begeleiden in de Kafkamethode. Zij gaan zelf drie casusonderzoeken uitvoeren op het gebied van voortijdig schoolverlaten, dienstverlening aan ouderen en dienstverlening aan mensen in buitengebieden. Op die manier gaan onderzoek en het overdragen van de methode hand in hand. Op 11 april a.s. vindt de startbijeenkomst plaats.

We’ll keep you posted!

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/kafkabrigade-gaat-internationaal/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/kafkabrigade-gaat-internationaal/