Kennisland in 2012

Wat deed Kennisland in 2012, hoe maakten wij Nederland slimmer? Bekijk onze activiteiten en successen!


  • Betrokken KL'ers
21 maart 2013

Ook in 2012 maakten wij Nederland slimmer. Onder andere door de innovatiekracht van leraren, studenten en ambtenaren te versterken, door databestanden en erfgoedcollecties beschikbaar te maken, door maatschappelijke vernieuwers uit te dagen en te ondersteunen en door talloze events en leerbijeenkomsten te organiseren, zoals de Social Safari en de Wicked Series.

Klik om naar de website ‘Kennisland in 2012’ te gaan!

We stellen daarbij steeds de vraag: wat is slim? In 2012 betekende slim: open, beschikbaar, creatief, multidisciplinair, bottom-up, oplossingsgericht en bovenal sociaal.

Op deze speciale website geven wij een overzicht van onze activiteiten, successen en ook een paar mislukkingen. Ons grootste succes is wellicht dat we onszelf vragen blijven stellen. Wat is succes eigenlijk als we het hebben over maatschappelijke vernieuwing? Hoe herken je het en vooral, hoe realiseer je het? Antwoorden vinden op deze vragen zal in 2013 een belangrijke drijfveer blijven. 

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/kennisland-in-2012/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/kennisland-in-2012/