KL bestaat vandaag 10 jaar!

Groot feest ter ere van dit jubileum.


  • Betrokken KL'ers
2 oktober 2009

Vandaag, 2 oktober 2009, bestaat Kennisland 10 jaar en dat gaan we vieren met een borrel en een feest. Genodigden zijn welkom vanaf 15.30 uur tot ’s avonds laat.

We beginnen om 16.00 uur met een welkom door Joeri van den Steenhoven en Chris Sigaloff. Zij vertellen over alle plannen van Kennisland voor het komende jubileumjaar en presenteren de eerste versie van het Kennisland Handboek vol ins en outs over het ontwerpen van een kennisland. Daarna zullen Paul Gardien (Strategy Director Philips Design) en Roel in ’t Veld (o.m. hoogleraar Bestuurskunde) hun visie geven op hoe je een kennisland maakt en wat volgens hen de uitdagingen voor de komende jaren zijn.

Aansluitend zullen oud-KL’ers Marieke Rietbergen en Heleen Ririassa een speciaal project presenteren dat Kennisland ondersteunt: 4Kenia. Oud-KL’er Marie-Louise Magre heeft in Kenia een centrum voor weesmeisjes opgezet dat zeer succesvol draait, maar ze is altijd op zoek naar meer partners om haar goede werk te kunnen doen.

Vanaf 17.00 uur is er een borrel met drinken, eten, muziek en vooral alle mensen die KL hebben gemaakt tot wat het nu is. Traiteur Olle Swets en de mensen van ‘Aan de Amstel’ verzorgen een heerlijke maaltijd, alle gasten zijn van harte welkom aan te schuiven. Tegen 21.00 uur opent MC Berenice het feest en gaat DJ Draak draaien. Het feest gaat tot laat in de avond door.

Locatie is het Kennisland kantoor op de Keizersgracht 174 te Amsterdam (4e verdieping), dat we voor deze gelegenheid zullen ombouwen tot feestlocatie. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Floor van Dijk (e fd@kl.nl / t 020-5756720).

Namens Kennisland,
Joeri van den Steenhoven Chris Sigaloff

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/kl-bestaat-vandaag-10-jaar/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/kl-bestaat-vandaag-10-jaar/