Kom naar de State of Social Media Summit

Dé internationale conferentie over sociale innovatie op internet. 


  • Betrokken KL'ers
5 oktober 2010

Vanaf nu is de registratie voor de State of Social Media Summit geopend. De stimuleringsregeling Digitale Pioniers organiseert op 28 en 29 oktober 2010 dé internationale conferentie over sociale innovatie op internet.  

Vanuit een internationaal perspectief kijken we naar de impact van kleine maatschappelijke internetinitiatieven op de samenleving en het medialandschap. We inventariseren de uitdagingen en bepalen de agenda voor het komende decennium. Dit gebeurt samen met pioniers uit binnen- en buitenland, het Digitale Pioniers-netwerk en eenieder die gelooft in de kracht van internet als katalysator van maatschappelijke vernieuwing.

Met keynotes van onder andere Juliana Rotich (Ushahidi), Adam Hyde (Floss Manuals), Rick Chen (Fundbreak), Anna Maybank (Social Innovation Camp), Sameer Padania (Macroscope) en Marietje Schaake (Europarlementariër, D66). 

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/kom-naar-de-state-of-social-media-summit/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/kom-naar-de-state-of-social-media-summit/