Live vanuit de VS: Sanderijn Cels over de Amerikaanse verkiezingen

Als correspondent in de VS gaat ze maandelijks schrijven over de Amerikaanse presidentverkiezingen en de rol van nieuwe media daarin.


1 februari 2008

In deze nieuwsbrief presenteren we vol trots onze nieuwe columnist: Sanderijn Cels. Als correspondent in de VS gaat ze maandelijks schrijven over de Amerikaanse presidentverkiezingen en de rol van nieuwe media daarin.

Sanderijn is deskundige op gebied van politieke en overheidscommunicatie en volgt de VS-verkiezingen voor diverse media. Sommigen zullen haar nog kennen als premier van het Kabinet Online (in 2001), anderen als journalist en auteur van diverse boeken. Haar laatste boek was ‘Dat hoort u mij niet zeggen’ over de PR-trucs van politici. Ze was hoofdredacteur van Stemhok.nl. Bij KL was ze geen onbekende, want ze werkte mee aan publicaties van ‘Belgen doen het Beter’ en de Kafkabrigade. Haar eerste column [LINK OPNEMEN] gaat over negatief campagne voeren via het web.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/live-vanuit-de-vs-sanderijn-cels-over-de-amerikaanse-verkiezingen/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/live-vanuit-de-vs-sanderijn-cels-over-de-amerikaanse-verkiezingen/