Meld je aan voor Onderwijs Pioniers vo en mbo

Denk jij ook dat het beter kan? Meld je dan kosteloos aan voor de nieuwe (en verbeterde!) Onderwijs Pioniers-rondes in het vo en mbo.


  • Betrokken KL'ers
30 januari 2013

Leraren kunnen en willen leidend zijn bij vernieuwing in de school. Denk jij ook dat het beter kan? Meld je dan kosteloos aan voor de nieuwe (en verbeterde!) Onderwijs Pioniers-rondes in het vo en mbo.

Deelnemende leraren maken kans op een budget van 5000 euro, een crash course tot Pionier, een lerend netwerk van pionierende collega’s en uiteindelijk de Onderwijs Pioniers Trofee. Maar belangrijker: het is een kans om een eigen idee op school te realiseren en te ervaren hoe leiding geven aan iets nieuws werkt.

Deadline is 31 maart!

Een vrijblijvende brainstormsessie aanvragen kan. Zie de website www.onderwijspioniers.nl voor meer info.

Kijk direct hoe je als leraar mee kunt doen: vo of mbo
Download ook de flyer voor leraren.

Groet,
Het Onderwijs Pioniers-team

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/meld-je-aan-voor-onderwijs-pioniers-vo-en-mbo/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/meld-je-aan-voor-onderwijs-pioniers-vo-en-mbo/