Nieuwe medewerker: Suzanne van der Geest

Suzanne zet zich in voor een andere werkwijze binnen de gezondheidszorg en vraagt zich af hoe mensen meer regie kunnen krijgen over hun eigen gezondheid.


header_img
Suzanne van der Geest

Maker: Giorgos Gripeos

Rechten:

Download
21 mei 2019

Deze maand is Suzanne van der Geest begonnen bij KL als adviseur zorginnovatie. Met een achtergrond in communicatiewetenschap heeft zij zich gespecialiseerd in het bevorderen van gezond(er) gedrag en meer specifiek: geluk.

Suzanne zet zich in voor een andere werkwijze binnen de gezondheidszorg en vraagt zich af hoe mensen meer regie kunnen krijgen over hun eigen gezondheid. Zij doet dit door te luisteren, in gesprek te gaan en vooruitgang te ontwerpen samen met degenen die het betreft. Of het nu gaat om ouderen, medewerkers in de zorg of studenten van zorgopleidingen, zij gelooft dat in hun verhalen de antwoorden liggen van de zorg van morgen.

We zijn heel blij dat ze haar missie bij KL wil voortzetten!

Lees hier meer over Suzanne

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/nieuwe-medewerker-suzanne-van-der-geest/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/nieuwe-medewerker-suzanne-van-der-geest/