Nieuwe medewerkers bij KL

De afgelopen weken werd KL bedolven onder de sollicitatiebrieven en hebben we vele interviews gehouden. De komende tijd zullen er dus regelmatig nieuwe medewerkers verschijnen.


  • Betrokken KL'ers
28 maart 2007

De afgelopen weken werd KL bedolven onder de sollicitatiebrieven en hebben we vele interviews gehouden. De komende tijd zullen er dus regelmatig nieuwe medewerkers verschijnen.

Per 1 april beginnen Chris Sigaloff, Joanne van den Eijnden en Marcia van den Oetelaar. Chris Sigaloff (35) was programmamanager bij Nyenrode Universiteit waar zij verantwoordelijk was voor het ontwikkelen en uitvoeren van verschillende in-company trainingen op het terrein van verandermanagement en innovatieprocessen. Daarnaast deed ze onderzoek naar sociale innovatie. Zij wordt adviseur en zal gaan meewerken aan Digitale Pioniers Academie en Creative Challenge Call. Daarnaast gaat ze nieuwe projecten opzetten met het onderwijs en KL helpen bij het ontwikkelen van nieuwe methoden en leeromgevingen voor verandermanagement. Joanne van den Eijnden (29) komt van de Cultuurfabriek en werkte daar als redacteur en researcher. Ze was een van de krachten achter Women Inc en Talent Zone. Zij wordt bij KL junior adviseur Creatieve Economie en stort zich op verdienmodellen van creatieve bedrijven. Marcia van den Oetelaar (24) komt van Fortis en wordt bij ons assistent office manager.

Alledrie een mooie aanwinst, vinden we. En volgende maand komen er meer…

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/nieuwe-medewerkers-bij-kl/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/nieuwe-medewerkers-bij-kl/