Nieuwe medewerkers: Iselien, Lorine en Kimon

We zijn erg blij met deze mooie aanvulling op het team.  


  • Betrokken KL'ers
5 oktober 2010

KL heeft er maar liefst drie nieuwe medewerkers bij. Iselien Nabben is senior adviseur onderwijs en overheid. Zij komt van Interstudie NDO en hielp daar onderwijsorganisaties zich te ontwikkelen en te vernieuwen. Ze werkte al aan een paar Kennisland-projecten mee zoals bijvoorbeeld Onderwijs Pioniers en maakt nu de overstap. 

Ze gaat zich vooral bezighouden met het slimmer maken van organisaties in de publieke sector en in het onderwijs. Via het HAN-lectoraat Innovatie van Leren in Organisaties is zij ook aan het promoveren.

Lorine van Loon is onze nieuwe junior adviseur erfgoed. Zij komt van Meines & Partners, een vermaard lobbybureau in Den Haag.

Kimon Moerbeek liep eerder stage en werkte al ruim een jaar aan diverse onderwijsprojecten bij KL. Sommigen zullen hem ook kennen als de huiscolumnist van NRC Next toen Aaf Brandt Cortsius afwezig was. Per 1 september is hij afgestudeerd en in dienst getreden bij KL.

We zijn erg blij met deze mooie aanvulling op het team.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/nieuwe-medewerkers-iselien-lorine-en-kimon/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/nieuwe-medewerkers-iselien-lorine-en-kimon/