Nieuwe medewerkers: Stéphanie, Joan en Larissa

De afgelopen maanden hebben we drie nieuwe medewerkers aangenomen die we graag even voorstellen: Stéphanie van der Raad, Larissa Bergshoeff en Joan Veldhuizen.


header_img
Stéphanie, Joan en Larissa

Maker: Giorgos Gripeos

Rechten:

Download
Stéphanie, Joan en Larissa
4 oktober 2017

De afgelopen maanden hebben we drie nieuwe medewerkers aangenomen die we graag even voorstellen: Stéphanie van der Raad, Larissa Bergshoeff en Joan Veldhuizen. Dit betekent dat we nu met 21 mensen aan maatschappelijke vernieuwing werken.

Stéphanie van der Raad is sinds eind mei adviseur op het gebied van onderwijs bij Kennisland. Ze werkt vanuit de overtuiging dat innovatie en ontwikkeling gepaard gaan met het ontdekken en benutten van talenten en het bestuderen van alle aspecten van een vraagstuk. Stéphanie werkt aan onderwijsprojecten zoals StudentLab en Operatie Regels Ruimen. Als voormalig tophockeyster heeft ze ondervonden dat een team het meest kan bereiken als elke speler inzicht heeft in zijn eigen talenten en valkuilen, maar ook in die van teamgenoten. Die ervaring zet ze ook bij Kennisland in. 

Joan Veldhuizen is expert op het gebied van langdurige (complexe) zorg. Voordat ze bij Kennisland kwam werken was ze als wethouder++WethouderLees hier hoe ze haar functie als wethouder neerlegde omdat ze zich niet kon vinden in de voorgenomen verdubbeling van de veestapel ten koste van de gezondheid en het welzijn van mensen. verantwoordelijk voor de (gedecentraliseerde) gemeentelijke taken binnen het sociale domein. Ze kent als geen ander de dynamische omgeving van mensen die ondersteuning nodig hebben. Als adviseur zorginnovatie richt ze zich bij KL op zorg die past bij de mensen die het nodig hebben én bij de omgeving waarbinnen die zorgverlening plaatsvindt. Voor Joan staat de vraag centraal: over wie gaat het eigenlijk? 

Larissa Bergshoeff is sinds kort communicatiemedewerker van KL. Samen met Marcel Oosterwijk ontfermt ze zich over de social media, de website en andere communicatie van Kennisland en onze projecten. Hiervoor was ze ruim drie jaar verantwoordelijk voor alle communicatie en events van Emma at Work, een stichting die zich inzet om jongeren met een chronische fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst te begeleiden. Die achtergrond in de zorg komt goed van pas bij onze projecten in dit – voor KL nieuwe – domein. 

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/nieuwe-medewerkers-stephanie-joan-en-larissa/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/nieuwe-medewerkers-stephanie-joan-en-larissa/