Nieuwe medewerkers: Wieteke, Tessa, Tijmen en Thanh-Thao

We hebben de afgelopen tijd vier nieuwe medewerkers aangenomen die we graag even voorstellen. We zijn erg verheugd en trots dat deze hoogvliegers ons team versterken.


header_img
Wieteke, Tessa, Tijmen en Thanh-Thao

Maker: Giorgos Gripeos

Rechten:

Download
23 september 2015

Wieteke Vrouwe is sociaal psycholoog en houdt zich bij Kennisland als adviseur sociale innovatie bezig met het ontwikkelen en testen van vernieuwingsstrategieën voor maatschappelijke vraagstukken. Haar uitgangspunt hierbij is het centraal stellen van de eindgebruiker en diens eigen vermogen om tot verandering te komen. Wieteke werkte mee aan een online leerprogramma met deelnemers op zes continenten en focust zich met groot enthousiasme op social labs.

Tessa de Geus richt zich op de vraag hoe spelers uit het maatschappelijk middenveld (civil society) het beste ondersteund kunnen worden. Het vertrekpunt is daarbij haar diepgewortelde fascinatie voor de politieke onderstroom en hoe die zich verhoudt tot gevestigde structuren. Momenteel werkt ze aan de Challenge Stad van de Toekomst en aan het project Radicale Vernieuwers.

Tijmen Schep is adviseur op het gebied van digitale cultuur, creatieve industrie en publieksparticipatie. Hij adviseert overheden en organisaties bij het ontwikkelen van concepten en projecten die cultuur, technologie en publieksbereik combineren. Hij is direct betrokken bij de projecten Leiderschap in Cultuur en Communia. Verder bouwt hij aan de publieke programmering voor Spring House, waar Kennisland sinds september 2015 gehuisvest is.

Thanh-Thao brengt als financieel manager structuur en orde binnen onze organisatie. Ze ondersteunt onze activiteiten met overzichtelijke financiën en projectadministratie. Geen sinecure, aangezien Kennisland tientallen lopende projecten++Cases en projectenBekijk al onze projecten en cases. heeft met elk weer eigen bijzonderheden.

Bekijk hier alle KL’ers

 

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/nieuwe-medewerkers-wieteke-tessa-tijmen-en-thanh-thao/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/nieuwe-medewerkers-wieteke-tessa-tijmen-en-thanh-thao/