Onderwijsvernieuwers in de kast

20 onderwijsvernieuwers kwamen samen om een alternatief verkiezingsprogramma voor het onderwijs te maken.


  • Betrokken KL'ers
4 mei 2010

Op donderdag 29 april, net voordat het Koninginnedagfeest losbarstte, kwamen op initiatief van KL en Organise to Learn 20 onderwijsvernieuwers samen om een alternatief verkiezingsprogramma voor het onderwijs te maken.

Een programma dat nu eens niet alleen maar gaat over het verbeteren van de status-quo, maar een set van initiatieven die werkelijk een vernieuwing van het onderwijs mogelijk maken. Na de trends van de huidige verkiezingsprogramma's besproken te hebben, vlogen al snel de eigen initiatieven over tafel. Initiatieven die wellicht controversieel en onhaalbaar zijn, maar volgens de aanwezigen wel de toekomst in zich dragen.

Alle ideeën zijn te zien en te horen in een ter plekke gemaakt filmpje getiteld: Onderwijsvernieuwers in de kast! Neem voor meer informatie contact op met Chris Sigaloff (cs@kl.nl).

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/onderwijsvernieuwers-in-de-kast/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/onderwijsvernieuwers-in-de-kast/