Pakhuis de Zwijger zonder KL

De geplande verhuizing in 2006 naar het Pakhuis de Zwijger gaat niet door. Trillingen van het verkeer zorgden ervoor dat de radio-en televisiestudio's van Salto vanuit de kelder toch op een hogere verdieping moesten worden ingepland.


20 juni 2005

De geplande verhuizing in 2006 naar het Pakhuis de Zwijger gaat niet door. Trillingen van het verkeer zorgden ervoor dat de radio-en televisiestudio’s van Salto vanuit de kelder toch op een hogere verdieping moesten worden ingepland.

En tja, toen kwam de prachtige locatie voor KL in het geding. Na veel wikken en wegen is uiteindelijk besloten niet te verhuizen. Andere plekken in het gebouw sloten niet aan op onze wensen. Jammer! Maar we zitten voorlopig nog prima op ons tijdelijke plekje aan de Keizersgracht en volgend jaar gaan we verder kijken.

Salto, De Waag, Cultuurfabriek en het Mediagilde gaan wel nog verhuizen naar het prachtige pand aan het IJ. Volg de website van het Pakhuis de Zwijger voor het laatste nieuws.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/pakhuis-de-zwijger-zonder-kl/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/pakhuis-de-zwijger-zonder-kl/