‘Play session’ sociale innovatie op Beat The World 2013

Samen met Frans Nauta verzorgen Chris Sigaloff en Thijs van Exel een ‘play session’ tijdens het Beat The World-event van De Baak.


  • Betrokken KL'ers
5 december 2012

Samen met Frans Nauta verzorgen Chris Sigaloff en Thijs van Exel een ‘play session’ tijdens het Beat The World-event van De Baak. Beat The World (subtitel 'let's play innovation') gaat over de rol die playfulness kan hebben in het innovatieproces.

KL houdt zich daar ook mee bezig, met bijvoorbeeld de Social Innovation Safari, waarin improvisatie en 'samen spelen' sleutels zijn om tot innovatie te komen.

Bestel kaartjes met een fikse korting: €295 in plaats van €495! Ga naar deze pagina en vul de promocode in uit onze nieuwsbrief.
 

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/play-session-sociale-innovatie-op-beat-the-world-2013/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/play-session-sociale-innovatie-op-beat-the-world-2013/